Навсякъде около Вас!

Нашите партньори в действие.
Презентации и успехи.
Магазин близо до Вас!

За Microinvest

Microinvest е основана през 1995 г. като изцяло българска софтуерна компания, специализирана в разработване, разпространение и поддръжка на софтуерни продукти и системи. Компанията е лидер в областта на складово-счетоводния софтуер и системи за управление на малки и средни предприятия. Разработените програмни продукти успешно автоматизират всички дейности, свързани със следене и контрол на стоки, валути, операции и документи.

Продуктите на Microinvest са спечелили на компанията четири златни медала на престижни международни технически изложения. От 2003 г. фирмата е официален партньор на Microsoft, а през 2009 г. Microinvest получава статут на златен партньор на Microsoft. Този факт, в допълнение към внедрената система за управление на качеството ISO 9001:2008, са гаранция за високо ниво на обслужване и засилен контрол върху разработката на софтуера.

Представяйки своята първа завършена платформа за складова автоматизация през 1995 г., днес Microinvest е най-големият разработчик на търговски софтуер в България с персонал от над 90 обучени и квалифицирани служители.

Софтуерните продукти с марката Microinvest сa преведени на 15 езика и се използват от хиляди потребители в повече от 24 страни.

Microinvest държи на високото качество на софтуерните решения, които разработва и непрекъснато развива в технологично отношение. Компанията избира архитектура, базирана на най-модерните технологии и съвременна развойна среда, за да създаде своите водещи продукти от серията ProMicroinvest Склад Pro, Microinvest Склад Pro Light, Microinvest Делта Pro, Microinvest ТРЗ и ЛС Pro и Microinvest Invoice Pro.

Ключът към нашия успех е във високото ниво на обслужване и обратната връзка, която получаваме от партньори и клиенти, така че екипът на Microinvest е на разположение, за да се осигури ефективна и бърза комуникация.

Партньорската мрежа на Microinvest непрекъснато се разширява, като компанията предлага отлични условия за сътрудничество, конкурентни цени и дългосрочни взаимоотношения.

За да се свържете с нас с всякакви въпроси относно сайта, партньорство и покупка на продукти, използвайте страницата за контакт с нас.