Навсякъде около Вас!

Нашите партньори в действие.
Презентации и успехи.
Магазин близо до Вас!

Обектът е автоматизиран от:

Microinvest Офис - София

Град: София, Област:София - град
  02/955 55 15; 0700 44 700
  marketing@microinvest.net
  www.microinvest.net

Подобни обекти

Рейтинг:
4.31
(гласа:
13)
Оцени!        

Водещата компания в професионалното почистване „Бориван” избра Microinvest за целия процес по консултация и внедряване на CRM системата SugarCRM.

В резултат на внедряването от компанията отчетоха оптимизиране на всички маркетингови и търговски дейности. Използването на SugarCRM спомогна за систематизиране на цялата информация за клиентите и партньорите на Бориван, включително телефонни разговори, срещи, входящи и изходящи електронни писма, оферти и договори. Чрез богатия набор от справки в системата значително се намали времето за анализ и организация на данните и документооборот. Още в първите дни от внедряването на продукта е отчетена повишена ефективност на целия персонал на Бориван, за което спомага централизирането на фирмената информация и бързият и лесен достъп до данните от всички звена на компанията. Положителните резултати са вече факт – много нови и доволни клиенти.

Използвани софтуерни продукти Microinvest

Използвано хардуерно оборудване

  • Компютри

Тествайте безплатно и изберете софтуер от Microinvest

За повече информация за обекта, внедрените софтуерни решения и търговското оборудване, може да се свържете с нашия партньор, като използвате контактите в лявата част на страницата.

Списък с всички партньори на Microinvest, с които може да се свържете за покупка, инсталация, консултация и поддръжка на софтуерни решения за Вашия бизнес, вижте в раздел „Къде да купя“.

Тествайте безплатни демо версии на търговски софтуер и счетоводен софтуер от Microinvest.

За въпроси и при нужда от съдействие, свържете се с консултант на Microinvest.