Навсякъде около Вас!

Нашите партньори в действие.
Презентации и успехи.
Магазин близо до Вас!

Обектът е автоматизиран от:

БЕНСТАР ООД

Град: Плевен, Област:Плевен
  064 800077
  office@benstar.bg
  baj_bradar
  www.benstar.bg
  Изключителен представител
Рейтинг:
4.82
(гласа:
11)
Оцени!        
Программа автоматизации , медицина, медицинско заведение,ТРЗ - Плевен

Софтуер за ТРЗ и ЛС

Водени от своите идеи и опит в областта на репродуктивната медицина, лекари от Център за репродуктивно здраве - Плевен, Рaйнхард център за репродуктивна медицина и Миленова имунологична лаборатория - Чикаго, се обединиха в създаването на качествено нов за България център за диагностика и лечение на безплодие.

Мисията на центъра е да осигури на бездетните семейства комплексна диагностика на причините за безплодие, както и възможности за лечение – консервативно или чрез ин витро техники. Освен постигане на бременност, центърът осигурява и диагностично проследяване и поддържащо лечение по време на бременността при жени с повтарящи се загуби на плода или след ин витро процедури.

Счетоводната система в медицински център КИРМ е внедрена, конфигурирана и се поддържа от фирма Бенстар ООД, град Плевен.

Използвани софтуерни продукти Microinvest

Използвано хардуерно оборудване

  • Компютърна система "BenStar Office"

Тествайте безплатно и изберете софтуер от Microinvest

За повече информация за обекта, внедрените софтуерни решения и търговското оборудване, може да се свържете с нашия партньор, като използвате контактите в лявата част на страницата.

Списък с всички партньори на Microinvest, с които може да се свържете за покупка, инсталация, консултация и поддръжка на софтуерни решения за Вашия бизнес, вижте в раздел „Къде да купя“.

Тествайте безплатни демо версии на търговски софтуер и счетоводен софтуер от Microinvest.

За въпроси и при нужда от съдействие, свържете се с консултант на Microinvest.

Галерия