Навсякъде около Вас!

Нашите партньори в действие.
Презентации и успехи.
Магазин близо до Вас!

Обектът е автоматизиран от:

БЕНСТАР ООД

Град: Плевен, Област:Плевен
  064 800077
  office@benstar.bg
  baj_bradar
  www.benstar.bg
  Изключителен представител
Рейтинг:
4.12
(гласа:
17)
Оцени!        
Программа автоматизации , счетоводство, дарение на софтуер, училище - Плевен

Дарение на софтуер за училище

На 15 септември 1990 г. в град Плевен се поставя едно ново начало - ражда се една идея, която няма дори покрив над главата си, няма и силни покровители. Само шепа млади учители-съмишленици, дръзнали да отговорят на предизвикателствата на модерното образование и на новите изисквания на пазара на труда. Създава се Експерименталното средно училище „Интелект” като специализирано средно учебно заведение с икономически профил, което трябва да направи българското средно образование конвертируемо на европейско и световно ниво. Идеята е да се осигури високо равнище на общообразователната, чуждоезиковата и професионалната подготовка, да се формира нов тип икономическо мислене, да се стимулират комуникативните, организационните и иновативните способности на младите хора. Предизвикателство и за учители, и за ученици са нестандартните методи и подходи в организацията на учебния процес, в обучението, оценяването и мотивацията.

Повече за дарителската кампания на Microinvest може да видите тук.

Използвани софтуерни продукти Microinvest

Използвано хардуерно оборудване

  • Предоставеното за инсталация оборудване в компютърните кабинети

Тествайте безплатно и изберете софтуер от Microinvest

За повече информация за обекта, внедрените софтуерни решения и търговското оборудване, може да се свържете с нашия партньор, като използвате контактите в лявата част на страницата.

Списък с всички партньори на Microinvest, с които може да се свържете за покупка, инсталация, консултация и поддръжка на софтуерни решения за Вашия бизнес, вижте в раздел „Къде да купя“.

Тествайте безплатни демо версии на търговски софтуер и счетоводен софтуер от Microinvest.

За въпроси и при нужда от съдействие, свържете се с консултант на Microinvest.

Галерия