Навсякъде около Вас!

Нашите партньори в действие.
Презентации и успехи.
Магазин близо до Вас!

Обектът е автоматизиран от:

Microinvest Офис - София

Град: София, Област:София - град
  02/955 55 15; 0700 44 700
  marketing@microinvest.net
  www.microinvest.net

Тагове

Рейтинг:
0
(гласа:
0)
Оцени!        

Софтуер за кафе-сладкарница

"Юнайтед ММ" ЕООД е представена на пазара под търговската марка "Дайски". Фирмата се занимава с производство и реализация на сладкарски изделия. Разполага със собствена верига кафе-сладкарници на територията на град София и по-малки селища в близост до столицата. Тук всеки може да открие сладкото изкушение за своя специален повод, сред многобройните предложения.

Единствената сладкарница от веригата в ж.к. Дружба предлага приятна атмосфера и е идеално място за срещи с приятели. Всеки, който е опитал от вкусните неща предлагани там, винаги се връща отново.

Те се довериха на решението за заведение на Microinvest в търсенето на софтуер, който е бърз и лесен за използване. Внедряването на софтуерната система е извършено от Microinvest офис София. Заведението отчита оптимизация на дейността и повишаване на приходите, в следствие използването на софтуерна система.

Използвани софтуерни продукти Microinvest

Използвано хардуерно оборудване

  • компютър Lenovo
  • 17" ELO touch screen

Тествайте безплатно и изберете софтуер от Microinvest

За повече информация за обекта, внедрените софтуерни решения и търговското оборудване, може да се свържете с нашия партньор, като използвате контактите в лявата част на страницата.

Списък с всички партньори на Microinvest, с които може да се свържете за покупка, инсталация, консултация и поддръжка на софтуерни решения за Вашия бизнес, вижте в раздел „Къде да купя“.

Тествайте безплатни демо версии на търговски софтуер и счетоводен софтуер от Microinvest.

За въпроси и при нужда от съдействие, свържете се с консултант на Microinvest