Навсякъде около Вас!

Нашите партньори в действие.
Презентации и успехи.
Магазин близо до Вас!

Арсист
Град: Костенец, Област: Софийска област

Арсист

гр. Костенец, ж.к. Олимпиада бл.9 ет.3 ап.24
  0888600302
  arsyst@kostenetz.com

Arangelov System & Technologies е частна фирма, базирана в гр. Костенец, която гледа отвъд обикновените схващания за света на информационните технологии (IT). Предан екип от млади професионалисти вярва в свободата на мисълта, стремейки се да разбира, използва и създава постижения. 
От провокиращи поразяващи коментари, през богати бази данни от постноянно обновяваща се информация на IT outsourcing решения за малкия и среден бизнес, Arangelov System & Technologies предоставя обширни услуги в областта на информационните технологии на фирми и индивидуални потребители от цял свят.

ARSYST предлага на фирми и частни лица в Костенец, Ихтиман и района професионална компютърна поддръжка под формата на абонаментни планове или почасово обслужване. Към нас можете да се обърнете за решаване на софтуерни и хардуерни проблеми, проектиране, изграждане и поддръжка на кабелни и безжични мрежи, инсталиране и администриране на сървъри, почистване на вируси и нежелани програми, консултации и продажба на компютърна техника и консумативи.

Снимки