Навсякъде около Вас!

Нашите партньори в действие.
Презентации и успехи.
Магазин близо до Вас!

За Microinvest


Фирма Microinvest  е създадена през 1995 г. като наследник на първата българска софтуерна компания (ППП Микроинвест, 1984). За кратко време фирмата разработва няколко основни продукта, с които се утвърждава като лидер в областта на счетоводния  и търговски софтуер.

Софтуерните решения на Microinvest успешно автоматизират всички дейности, свързани със следенето и контрола на стоки, валути, операции и документи. Те са създадени, за да предложат модерно решение за оптимизация на бизнес дейността и повишаване ефективността на управленските процеси в съвременната фирма.

Счетоводните продукти Microinvest Делта Pro и Microinvest  ТРЗ и ЛС Pro са подходящи за работа в счетоводни къщи, одиторски кантори, финансови, застрахователни и консултантски компании, както и за всеки клиент, който се нуждае от счетоводна система и система за цялостна обработка и контрол на данните за персонала на фирмата. Безплатните продукти Microinvest Invoice Pro и www.invoicepro.bg са едни от най-използваните продукти в България.

Компанията е специализирана в изграждането и поддържането на цялостни POS системи, внедрявани в складове, магазини, супермаркети, ресторанти, бирарии, пицарии, кафета, барове, дискотеки, както и в обекти от развлекателния бизнес и в търговията с хранителни и нехранителни стоки. За да отговори на нуждите на своите клиенти, Microinvest разполага с висококвалифицирани програмисти, инженери, проектанти и сервизни специалисти, които проектират, разработват, изграждат и поддържат системи на високотехнологично ниво.

www.Micro.bg е облачен онлайн складов софтуер, който се лансира на българския пазар в началото на 2017г. Само за няколко месеца платформата се разразства и потребители от различни бизнес сектори, започват да я използват - малки производства на храни, био продукти, търговия с бутикови стоки и много други. Приложението е с номинация за Наградите на БАИТ за 2017 г. в категория "Успешен ИКТ проект".

Microinvest във факти и цифри:

  • Фирмени офиси в София, Варна, Бургас и Велико Търново;
  • Над 95 висококвалифицирани служители;
  • Широка дилърска мрежа от над 150 дистрибутори в 65 града в България;
  • Повече от 400 международни представители в над 18 страни;
  • Сертифициран Златен партньор на Microsoft от 2009 г.;
  • Certificate of Exellence of Microsoft за водещите програмисти;
  • Внедрена система за управление на качеството - ISO 9001:2008;
  • Член на редица водещи организации и сдружения (БСК, БАИТ, БАСКОМ, БРТПП, БАДФУ, АССП и др.);
  • Над 40 000 доволни клиенти.