Навсякъде около Вас!

Нашите партньори в действие.
Презентации и успехи.
Магазин близо до Вас!

Решения за заведения

Софтуер за ресторант

Успешното управление на един ресторант включва реализиране на редица цели като увеличаване на приходите, оптимизация и рационализация на вътрешната организация, документооборота и планиране на ресурсите. При високата степен на конкуренция в ресторантьорския бизнес, оптималното управление на стоковите наличности и ефективното внедряване на нови технологии са решението за намаляване на разходите и увеличаване на ефективността. Microinvest предлага пълен набор от софтуерни и хардуерни решения, които могат да отговарят напълно на нуждите на Вашия ресторант.

Софтуерните продукти на Microinvest са подходящи за управление на всички процеси – организация на стоковите наличности (доставки, продажби, фактуриране, редакция на документи), определяне нива на достъп за всеки потребител посредством пароли, аналитичност с голям брой  справки, работа в реално време, рецепти, модул Happy Hour, следене на резервации, Touch Screen оптимизиран интерфейс, бърз избор на напитки и ястия чрез визуализация с изображения, различни начини на плащанe, задаване на отстъпки и промоции, разделяне на сметка, намаляване на злоупотребите на персонала чрез интеграция с видеонаблюдение, подобряване на обслужването на клиентите чрез автоматично проследяване на поредността на поръчките в кухнята.

начало

Софтуер за пицария

Microinvest предлага пълен набор от софтуерни и хардуерни решения, които ще Ви помогнат за по-ефективното управление на Вашата пицария. С помощта на софтуерните продукти Microinvest Склад Pro и Microinvest Склад Pro Light, Вие ще получите мощни инструменти за управление и контрол на всички процеси във Вашата пицария, като това ще спести много времеви, финансови и човешки ресурси и ще направи Вашия бизнес по-печеливш. Допълнително предимство е, че за да използвате софтуера за пицария на Microinvest, не е необходимо да имате специални IT познания.

Подходящите софтуерни продукти, обхващат всички процеси – управление на стоковите наличности (доставки, продажби, фактуриране, редакция на документи), определяне нива на достъп за всеки потребител , като се използват индивидуални пароли, аналитичност с богат набор от справки и визуализация чрез графики, работа в реално време, създаване на рецепти, опция за задаване на Happy Hour, модул за резервации, работа с Touch Screen монитори, бърз избор на позиции в менюто чрез използване на изображения, различни начини на плащанe, отличен модул за отстъпки, промоции и ценови правила, разделяне на сметките, интеграция с видеонаблюдение, автоматизиране следенето на поръчките в кухнята. 

 начало

Софтуер за бирария

За нуждите на Вашата бирария, Microinvest предлага богат асортимент от хардуерни и софтуерни решения. Благодарение на тях всички процеси във Вашата бирария могат да бъдат контролирани и управлявани по много по-бърз и ефективен начин. Така ще спестите много време и ресурси и ще направите бизнеса си печеливш. Microinvest е направил продуктите си така, че да бъдат използвани от всички. Така, че не е задължително да имате специални  IT познания. Процесите, които са обхванати са: управление на стокови наличности (доставяне, продажби, фактуриране, редакция на документи), задаване нива на достъп за всеки потребител с помощта на пароли, аналитичност с богат набор от справки, рецепти, работа в реално време, модул за резервации, модул Happy Hour, Touch Screen оптимизиран интерфейс, бърз избор на ястия и напитки с помощта на картинки, различни видове плащане, въвеждане на отстъпки и промоции, разделяне на сметка, намаляване на загубите с помощта на камери за наблюдение, визуализация на поръчки в кухнята.

начало

Софтуер за кафене

Бързото и качествено обслужване на клиенти е едно от най-важните неща във всяко кафе, тъй като по този начин се насърчава лоялността на клиентите. Чрез продуктите на Microinvest вие може да постигнете най-качественото обслужване като намалите грешките и подобрите отчетността и прогнозирането.

Използвайки продуктите на Microinvest, Вашите клиенти ще могат да поръчват директно  на каса, да бъдат обслужени от сервитьор или просто да използват своя телефон и да поръчат директно от своята маса. Софтуерните продукти имат различни функционалности - вземане на поръчка от сервитьор чрез мобилно устройство, което изпраща поръчката директно към бара или кухнята;  управление на масите; кухненски монитори, където статусът на всяка поръчка може да бъде изписан; задаване на различни отстъпки и промоции; визуализация на артикулите посредством картинки; групиране на стоки, намаляване на загубите чрез видеонаблюдение. Защитата на информация е на високо ниво като системата може да работи при изключително големи натоварвания.

начало

Софтуер за бързо хранене

Продуктите на  Microinvest за управление на ресторанти за бързо хранене дават възможност за осъществяване на поръчки  на  каса, чрез мобилния си телефон в момента, в който седнат на масата, предварително да заявят поръчка по телефона и да я вземат на място или да им се достави вкъщи. Софтуерните продукти предлагат пълния набор от функционалности, сред които са актуален статус и управление на масите в залата; управление и изпълнение на поръчки по телефона; проследяване на всички поръчки в кухнята, посредством монитори, на които се изписва статусът на всяка поръчка; вземане на поръчка от сервитьор, посредством мобилно устройство, което изпраща поръчката директно към кухнята и бара; задаване на отстъпки и промоции, изображения на стоките и услугите чрез картинки, групиране на стоки, минимизиране на загубите чрез модул за видеонаблюдение. Системата работи при изключително големи натоварвания, като едновременно с това осигурява висока степен на защита на информацията.

начало

Софтуер за бар, дискотека

За всеки собственик на бар, дискотека или нощен клуб, увеличаването на броя клиенти и  приходите от продажбата на повече напитки са сред най-важните цели, към които се стремят. Предотвратяването на загуби, чрез централизирана система на достъп и отчетност, постоянно видеонаблюдение, синхронизирано с реално изписваните количества и стоки са ключовите ползи, които предлагат продуктите на Micorinvest. Софтуерните решения на Microinvest са създадени, за да растат и да се разширяват заедно с Вас – възможност за лесно добавяне на нови работни места и увеличаване броя на периферните устройства. Системата работи при изключително големи натоварвания, като едновременно с това осигурява висока степен на защита на информацията.  Microinvest предлага богат набор от функционалности - управление на масите в залата; вземане на поръчка от сервитьор, посредством мобилно устройство, което изпраща веднага поръчката към кухнята и бара; задаване на отстъпки и промоции; нива на достъп и ограничаване броя на позволените операции в зависимост от вида потребител; изображения на стоките и услугите чрез картинки; групиране на стоки.

начало