Навсякъде около Вас!

Нашите партньори в действие.
Презентации и успехи.
Магазин близо до Вас!

Решения за магазини

Софтуер за супермаркети, хранителни стоки

Софтуерните продукти на Microinvest за супермаркети и магазини за хранителни стоки са с богата функционалност и работят при големи натоварвания.  ПОС (POS – “point of sale”) решението помага при управлението на всички видове процеси: продажби, доставки, ревизии, рекламации, фактуриране, задаване на промоции и отстъпки, издаване и редакция на документи. С помощта на Microinvest Склад Pro Вие имате възможността да работите с шаблони на големи вериги или с  богат набор от справки. По този начин Вие управлявате работата на голям брой обекти, отдалечени един от друг като записвате операциите в реално време.  А със специалното приложение Microinvest Склад Pro Web складовата наличност може да бъде следена от всяка точка на света като базата данни е достъпна през web адрес. Злоупотребите могат да бъдат намалени чрез интегрирането на системата с видеонаблюдение. По този начин може да се проследи не само физическата продажба на стоката, но и нейното отразяване в софтуера.

Има пълна оптимизация на работното място на касиера. Влизането в системата може да се осъществи само с парола или магнитна карта. По този начин се извършват строго определени операции(например-отваряне на нова сметка, работа с определени артикули, избор на стоки, издаване и печат на документи). С помощта на POS приложението се осъществяват няколко операции: работа с Touch Screen монитор, сканиране на стоки с баркод скенер, печат на служебни бележки и фискални бонове, печат на X и Z репорт както и възможност за различни начини на плащане - в брой, с карта, с ваучер или смесено.

начало

Софтуер за магазини за дрехи, обувки, аксесоари

С помощта на софтуерния продукт на Microinvest  за магазини за дрехи, обувки и аксесоари Microinvest Склад Pro Вие ще имате възможността да управлявате Вашия търговски обект много по-бързо и точно. По този начин ще спестите много време и ресурси и ще направите бизнеса си печеливш. Microinvest е направил продуктите си така, че да бъдат използвани с лекота от всички. Така, че не е задължително да имате специални IT познания или да сте преминали специализирано обучение. Продуктът е оптимизиран за бърза работа - маркиране на стоки с баркод четец, селектиране по код или чрез изписване на част от името на артикула.  За магазините за дрехи и обувки има специална опция, чрез която се записват цветът и размерът на съответната стока и се следи за минималните количества от всеки вид. Чрез Microinvest Склад Pro Light могат да се определят отстъпки за различни артикули, както и създаване на специални програми за лоялни клиенти. Клиентът може да плати по няколко различни начина - в брой, с карта, с ваучер или смесено. Към системата могат да бъдат включени и камери като по този начин по-лесно може да се предотврати злоупотребата от страна на персонала и клиентите. С продуктите на Microinvest  Вие лесно може да управлявате не само един обект, но и цяла верига магазини. Всеки нов обект се добавя в системата лесно и бързо без да се нарушава работата в останалите обекти.

начало

Софтуер за парфюмерия, бутик

Софтуерните продукти на Microinvest  за парфюмерия и бутик Ви дават възможност за по-лесно и точно управление на Вашия търговски обект.  Това е решението, което ще направи Вашия бизнес по-успешен. Софтуерът за парфюмерия, бутик е оптимизиран за бърза работа – маркиране на артикули с бар код четец, избор по код или въвеждане на част от името на артикула. Чрез продуктите на Microinvest могат да се определят отстъпки за различни артикули, както и създаване на специални програми за лоялни клиенти. Тази характеристика на продуктите е изключително важна при работа с лоялни клиенти. Клиентът може да плати по няколко различни начина - в брой, с карта, с ваучер или смесено. Към системата могат да бъдат включени и камери като по този начин по-лесно може да се предотврати злоупотребата от страна на персонала и клиентите. С продуктите на Microinvest  Вие лесно може да управлявате не само един обект, но и цяла верига от магазини. Всеки нов обект се добавя в системата лесно бързо без да се нарушава работата в останалите обекти.

начало

Софтуер за магазин стоки за дома

В тези магазини може да намерите всичко нужно за вашия дом - от домашни потреби до мебели и електроуреди. Тъй като тези магазини предлагат различни видове стока, бизнес процесите в тях се различават от тези в друг вид магазини. Спецификата на този вид бизнес ще бъде ефективна само когато е отчетена в информационната система на тези магазини. Използвайки системата за автоматизация: Стоките могат да бъдат отчетени в различни мерки - квадратни и линейни метри или рула; Продажбата на стоки може да бъде осъществена както от магазина, така и по образец от склада; Доставката и окомплектоването на стоки може да бъде осъществено по различни начини; Отчетът по гаранционните задължения може да бъде обезпечен; Производителността на труда на всеки продавач-консултант може да бъде отчетена; Могат  да бъдат проведени различни маркетингови кампании; Може да се приложат различни програми за отстъпки.

начало

Софтуер за магазин за авточасти

Автоматизацията на търговската дейност на различните магазини за авточасти се отличава с много особености. Тези видове магазини предлагат богат асортимент от стоки с различни уникални позиции. Много важно за всеки артикул е да има възможности за допълнителни уточнения и реквизити.  С приложението на Microinvest може да се направи подбор на аналог дори когато оригиналната позиция не е в наличност; отчет на частите и към кои марки коли спадат; взаимодействие с автомобилни каталози, управление на клиентски поръчки и поръчки на доставчици на резервни части. Чрез тази система за автоматизация може да се създаде система за коректност както и разнообразна система за отстъпки за лоялни клиенти.

начало

Софтуер за магазин на черна и бяла техника

Магазините, които продават черна и бяла техника, мобилни устройства и персонални компютри имат много особености. Тъй като се появяват нови видове техника няколко пъти в годината , моделите остаряват много бързо след като са се появили на пазара и цената им пада много бързо. Точно затова собствениците на такива магазини трябва да провеждат редовни рекламни и маркетингови кампании за да стимулират продажбите. Също така е необходимо да се въведе механизъм за отчитане на серийни номера за спазване на гаранционните задължения, за организиране на продажба на извънгабаритни стоки, за предоставяне на информация за стоки, които имат близки технически и функционални характеристики, както и за осъществяване на продажби на стоки по банков път, с карти или на кредит. Когато продавате битова техника, трябва да се осъществи и доставка, монтаж, настройка и допълнително сервизно обслужване. Проследяването на всички тези процеси е почти невъзможно без автоматизация с подходящо програмно обезпечение. Точно затова, Microinvest Ви предлага софтуерен продукт, с който може да управлявате всички тези процеси, без да се налага да имате някакви специални IT познания.

начало

Софтуер за магазин за строителни материали

Софтуерните продукти на Microinvest са специално разработени, за да отговорят на нуждите на всеки магазин за строителни материали. С нас бързо и лесно можете да автоматизирате всички процеси свързани със следене и изпълнение на доставки, продажби, ревизия, рекламации, фактуриране, задаване на отстъпки и промоции, издаване и редакция на документи. В програмата са реализирани възможности за автоматично създаване на характеристики на стоката в момента на приемането й, за отчет на стоките с нестандартни мерки – рула, квадратни и линейни метри, за оформяне на заявки за доставка, за работа с банкови кредити. Важна  е и възможността за продажба както от търговската зала, така и по образци от склада. Системата за автоматизация помага да се оптимизира стоковият запас на магазините, да се планират доставки на стоки и тяхното разпределение.

начало