Навсякъде около Вас!

Нашите партньори в действие.
Презентации и успехи.
Магазин близо до Вас!

Решения за развлектателен бизнес

Софтуер за билярд клуб

Автоматизация на билярдни клубове и зали изискват софтуерни решения, чрез които могат да бъдат проследени различни процеси, като например използването на билярдни маси и игрално оборудване, лесно управление и отчитане на времето на ползване, автоматично пускане и спиране на светлини за билярдни маси или други електрически уреди, продажбата на напитки и храна. Microinvest Билярд Pro, в допълнение със специален контролер, също разработен от Microinvest, ще подобри качеството на обслужване във Вашия билярд клуб, за да се сведе до минимум възможността за злоупотреби и да се гарантира безопасността на персонала. Системата позволява пресъздаването на визуалния стил на обекта, както и съвместна работа с Microinvest Склад Pro, което позволява централизирано управление и генериране на множество отчети. Чрез Microinvest Билярд Pro, може автоматично да се създават и следят отстъпки и преференциални условия за редовни клиенти, както и да управляват до осем отделни маси.

начало

 

Софтуер за боулинг

Управлението на един боулинг клуб изисква богата функционалност и широк набор от инструменти за автоматизация на процесите и по-важните дейности като резервации, заетост на маси и писти, направени поръчки и техния статус с помощта на нагледна схема на залата. Всичко това може да бъде лесно постигнато, използвайки софтуерните продукти на Microinvest. Благодарение на  Microinvest Склад Pro Light, имате възможност за управление на изброените дейности, а с помощта на продукта Microinvest Склад Pro и специалния контролер, разработен от Microinvest, операторите могат автоматично да включват и изключват осветлението над боулинг пистите. Готовите софтуерни решения на Microinvest също така улесняват действия като задаване на отстъпки и преференциални условия за редовни клиенти, организиране на плащанията само за игралната дейност или създаване и обработване на комбинирани сметки, включващи допълнителни артикули. Софтуерните решения максимално ще улеснява вземането на правилни управленски решения, отчетността и контролът на дейността във Вашия боулинг клуб. С помощта на разработените графични отчети, Вие получавате навременна информация за Вашите топ продукти, топ служители, натовареността на обекта по часове, като всичко това спомага за по-правилното и ефективно разпределяне на наличните ресурси.

начало

 

Софтуер за спа център

Една от основните цели на всеки спа център е да осигури изискано, специално и персонално отношение към Всеки клиент. Автоматизацията и управлението на спа центрове е възможно със софтуерните продукти на Microinvest. Използвайки тези решения, Вие ще получите контрол над дейността на всеки служител, неговия работен график, натовареност и ще можете да му определите индивидуални права на достъп до софтуерната система. Благодарение на Microinvest Склад Pro може да се постигне лесна организация на клиентите в различни групи – редовни, VIP и др., както и определянето на различни ценови правила и отстъпки за всяка от тях. От друга страна, с помощта на Microinvest Склад Pro Light, посетители могат да се възползват от предложените им клиентски карти, а Вие да следите прецизно и лесно резервациите чрез визуализация на спа центъра. Софтуерните решения на Microinvest улесняват и максимизират ефективността както на малки, така и на големи спа центрове с голям брой клиенти и необходимост от обработка на множество операции ежедневно. Освен всички изброени предимства, друго такова е възможността за приемане на поръчки, включващи не само спа процедури, а и допълнителни услуги или продукти.

Използвайки софтуерните решения на Microinvest, Вие ще можете да следите изразходваните материали, да планирате бъдещи поръчки, да оптимизирате разходите и да организирате ценоразписа на предлаганите услуги и/или продукти.

начало

 

Софтуер за фитнес

Microinvest е разработил софтуерен продукт за фитнес, който се отличава с богата функционалност и възможност за развитие в зависимост от изискванията на Вашия бизнес. Чрез правилния продукт ще имате възможността да повишите ефективността на вашия персонал както и да подобрите обслужването на клиентите. С помощта на Microinvest Склад Proможете да организирате цялата информация за партньори, персонал и клиенти в едно. Системата улеснява следенето на ценоразписа на различните услуги и артикули, като и използването на различни справки за оценяване на Вашия бизнес. Чрез Microinvest Склад Pro Web може да наблюдавате и управлявате бизнеса си дистанционно с помощта на осъществена интеграция на търговския софтуер със система за видеонаблюдение. Вие може да се отнасяте персонално към всеки клиент като му предоставите клиентска карта или специална отстъпка от Вашия фитнес клуб, които са обработени автоматично от Вашата софтуерна програма. По този начин всеки един клиент ще се чувства специален и ще бъде удовлетворен. Ще имате възможността лесно да добавяте нови услуги и артикули, да коригирате информация за вече съществуващи, да управлявате ефективно многобройни операции или просто да имате комплексно наблюдение на това, което се случва във Вашия фитнес клуб.

начало

 

Софтуер за салон за красота

Модерното и ефективно обслужване на клиенти във Вашия салон за красота е гарантирано с използването на софтуерни продукти на Microinvest. Комуникацията с клиенти винаги трябва да бъде качествена, така че използвайки Microinvest Склад Pro и Microinvest Склад Pro Light Вие ще имате пълен контрол над отношенията с клиентите. Microinvest Ви предоставя възможност да привлечете много нови клиенти, както и да превърнете настоящите в постоянни. Може да постигнете това чрез прецизно следене на графика за резервации, задаване и управление на индивидуални бонусни системи и преференциални ценови условия, организиране на клиентите в различни групи (редовни, ВИП и др.). Натоваренооста на есяко работно място в салона може да бъде проследено като това включва заетостта им във всеки един момент, както и направените за тях резервации. Със софтуерните продукти на Microinvest ще следите с лекота работния график на персонала, изразходваните материали, ценоразписа на предлаганите услуги, натовареността на всеки служител и др.

начало

 

Софтуер за детски кът

С помощта на Microinvest Склад Pro и Microinvest Склад Pro Light управлението на детски кът се осъществява ефективно и с лекота. Имайки предвид, че от огромно значение са дейности като плащания, разделяне на сметки, различи начини за ценообразуване, както и внимание към всеки детайл, софтуерните решения на Microinvest отговарят точно на Вашите нужди. Част от възможностите, които получавате  с избора им са комбинирането на няколко типа плащания (в брой, с карта и др.), добавяне към отделни сметки на различни продукти, услуги и други. Едни от най-важните предимства на продуктите са видеонаблюдението, интегрирано с търговски софтуер, повишаващо контрола на персонала и подобряващо нивото на обслужването и сигурността на малките клиенти. Клиентските карти с преференциални условия и различни отстъпки, както и богатият набор от справки и отчети, Ви дават възможност за проследяване на натовареността на персонала и работния график и оптимално планиране на наличните ресурси и предстоящите разходи. Избирайки готовите софтуерни решения на Microinvest, Вие разчитате на лесната им инсталация и имплементациа, висока защитеност на данните и бърза адаптацията към индивидуалния модел на работа във Вашия детски кът. Благодарение на факта, че всички софтуерни решения са с интуитивен интерфейс и практически може да започнете работа с тях веднага след тяхното внедряване, продуктите на Microinvest са най-подходящият избор за Вас и Вашият детски кът.

начало