Навсякъде около Вас!

Нашите партньори в действие.
Презентации и успехи.
Магазин близо до Вас!

Обектът е автоматизиран от:

Microinvest Офис - София

Град: София, Област:София - град
  02/955 55 15; 0700 44 700
  marketing@microinvest.net
  www.microinvest.net

Тагове

Рейтинг:
4.24
(гласа:
17)
Оцени!        

Дружеството ни - "ЛЕГА РИСЪРЧ КОНСУЛТ" ЕООД е с дългогодишен опит в консултирането и предоставянето на различни видове услуги- правно консултиране, управление на проекти, организиране и провеждане на обучения, разработване и внедряване на Системи за управление съгласно различни международни стандарти в т.ч. ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001, OHSAS 18001.

Разнообразната дейност на компанията ни, както и нарастващият брой клиенти, наложиха внедряване на система, която да съкрати времето за взимане на решения, да разполага с отчети и информация за продажби, както и да се грижи за всичките си клиенти.

Открихме всичко това в  SugarCRM!

„Отначало нашите служители бяха скептично настроени към такъв вид софтуер, но след получените резултати, мнението им коренно се промени” – Станислава Тихомирова

След внедряването на SugarCRM, резултатите не закъсняха – повиши се качеството ни на обслужване, клиентската удовлетвореност, а от там - съвсем естествено и нашите приходи. Вече по-лесно осъществяваме  комуникацията с нашите партньори и анализираме по- голям обем от информация!

Разбира се, искам да използвам случая и да благодаря на екипът на Microinvest, които ни оказа голяма помощ при правилното функциониране на системата и бяха търпеливи по време на нашето обучение.

Използвани софтуерни продукти Microinvest

Използвано хардуерно оборудване

  • Компютри

Тествайте безплатно и изберете софтуер от Microinvest

Тествайте безплатно