Навсякъде около Вас!

Нашите партньори в действие.
Презентации и успехи.
Магазин близо до Вас!

Обектът е автоматизиран от:

Microinvest Офис - София

Град: София, Област:София - град
  02/955 55 15; 0700 44 700
  marketing@microinvest.net
  www.microinvest.net

Подобни обекти

Рейтинг:
4.18
(гласа:
17)
Оцени!        

ИПКА е организация, която помага на своите клиенти в грижите за общото качество на въздуха в жилищни, търговски и други сгради. Създаването на контролирана среда по отношение температура и влажност е от съществено значение не само за осигуряване на топлинен комфорт на хората, но и при съхраняване и транспортиране на храни, лекарства и други нетрайни стоки.

Като основен вносител на световно утвърдени производители на изолационни материали фирма ИПКА разполага с голяма клиентска база. Tова изисква прецизен мениджмънт на взаимоотношенията с клиенти и доставчици и за целта компанията решава да внедри SugarCRM. След две години работа, отчетените  резултати са по-голяма ефективност при изпълнение на задачи, съкратено време за обслужване на клиенти и запазени отлични взаимоотношения с фирмените контрагенти. Управителят Асен Лазов съобщи, че инвестирането в такъв софтуер е спомогнало за автоматизиране на проектната дейност и за още по-голямо популяризиране на продуктите и услугите, които компанията предлага.

Основна грижа по отношение на работата със системата и правилното и функциониране оказва екипът на Microinvest - официалният партньор на SugarCRM Inc. за България.

Използвани софтуерни продукти Microinvest

Използвано хардуерно оборудване

  • Компютри

Тествайте безплатно и изберете софтуер от Microinvest

Тествайте безплатно