Навсякъде около Вас!

Нашите партньори в действие.
Презентации и успехи.
Магазин близо до Вас!

Обектът е автоматизиран от:

Microinvest Офис - София

Град: София, Област:София - град
  02/955 55 15; 0700 44 700
  marketing@microinvest.net
  www.microinvest.net

Тагове

Рейтинг:
4.29
(гласа:
14)
Оцени!        

Кобра Кемикълс е официалният представител за България на холандската компания еОx Environmental Technologies B.V.  и е една от фирмите, предлагащи щадящи природата продукти - водоразтворими почистващи препарати, безопасни за околната среда и потребителите.

Наскоро компанията внедри SugarCRM система чрез която ръководи своята дейност. Основна мисия на Кобра Кемикълс е да предостави знания и опит, да популяризира ползата от употребата на природосъобразни продукти. Клиентите на фирмата са болници, лаборатории, металургичната и петролна промишлености, авиацията и др.

Само месец след стартиране работа с SugarCRM от компанията отчетоха видими резултати по отношение популяризиране, набиране на нови потенциални клиенти, значително по-добра систематизираност на данните и съкращаване времето за обслужване на клиенти.

Управителката  Зоя Велкова съобщи, че  чрез софтуера организацията на фирмените дейности е напълно систематизирана и автоматизирана. Улеснено е издаването и съхранението на документи, а единната уеб базирана система позволява бърз и лесен достъп независимо от локацията.  Резултатът е една напълно оправдана инвестиция за Кобра Кемикълс.

Използвани софтуерни продукти Microinvest

Използвано хардуерно оборудване

  • Компютри

Тествайте безплатно и изберете софтуер от Microinvest

Тествайте безплатно