Навсякъде около Вас!

Нашите партньори в действие.
Презентации и успехи.
Магазин близо до Вас!

Обектът е автоматизиран от:

НетКом - Дупница ЕООД

Град: Дупница, Област:Кюстендил
  0701/31550, 088/8415163, 089/7968492
  ivo_nikov@mail.bg
  i_nikov
  netcom-dupnitsa.bg

Тагове

ресторант     спорт     клуб    
Рейтинг:
4.24
(гласа:
21)
Оцени!        

Софтуер за ресторант

Аква клуб "Котвата" http://www.baseinkotvata.com/ интегрира екологично чистата природна среда и великолепните условия за планински туризъм.

Комплексът обхваща  голям басейн за възрастни, по– малък детски басейн и контрастни басейни със студена и гореща вода, с необходимите съблекални и душове, също така ресторант и заведение за бързо хранене.

Големият басейн може да се използва, както за спорт така и за релаксация, чрез предвиденото към него джакузи с хидромасажни дюзи, водопад и хидромасажни лежанки.

Детският басейн привлича с оригиналната си форма и разделението си на две дълбочини в зависимост от възрастта на децата. Към него са построени и детски пързалки. В непосредствена близост е изградена площадка за удобство на родителите с пясъчник и съоръжения за игра и развлечения. 

Аква клуб "Котвата" се довери на решението за ресторант на Microinvest в търсенето на софтуер, който е бърз и лесен за използване. Внедряването на софтуерното и хардуерното оборудване е извършено от фирма НетКом - Дупница ЕООД. Заведението отчита оптимизация на дейността и повишаване на приходите, в следствие използването на софтуерна система.

Използвани софтуерни продукти Microinvest

Използвано хардуерно оборудване

  • Фискален принтер Datecs FP 60 - KL
  • Касов апарат Datecs MP 55 - KL
  • Нефискален принтер Datecs EP 50 

Тествайте безплатно и изберете софтуер от Microinvest

Тествайте безплатно