Навсякъде около Вас!

Нашите партньори в действие.
Презентации и успехи.
Магазин близо до Вас!

Обектът е автоматизиран от:

Microinvest Офис - София

Град: София, Област:София - град
  02/955 55 15; 0700 44 700
  marketing@microinvest.net
  www.microinvest.net
Рейтинг:
5
(гласа:
1)
Оцени!        

Софтуер за мобилна търговия

Дейността на "Биосет" ООД е съсредоточена основно в производството, пакетажа и реализацията на вътрешния пазар и за износ на над 170 артикула. Отличната организация на производствения процес, екипният принцип на работа и непрекъснатият текущ входящ и изходящ контрол спомагат за високото качество на произвежданите продукти. "Биосет" ООД разполага с три собствени производствени бази с обща площ около 25 000 кв.м. Дистрибуторската мрежа обхваща цялата страна, като доставките се осъществяват със собствен транспорт.

За оптималната организация на дейността на мобилните си търговци компанията избира софтуер за разносна търговия от Microinvest. По този начин поръчките се обработват много по-бързо и лесно на място при клиентите, минимизират се възможностите за грешки, спестяват се финансови и човешки ресурси. Миниджърският екип получава мощен инструмент за анализ ефективността на дейността като цяло и по различни звена. Стоковите наличности и складовите площи се използват максимално ефективно. Изборът на мобилни устройства също е направен с помощта на Microinvest, като устройствата отговарят напълно на изискванията, поставени от компанията и им се осигурява навременна поддръжка и актуализация.  

С търговската система от Microinvest  "Биосет" ООД отчита повишаване удовлетвореността на клиентите и партньорите от модерното и бързо обслужване.

Използвани софтуерни продукти Microinvest

Използвано хардуерно оборудване

  • Компютърна конфигурация
  • Мобилни устройства с ОС Windows Mobile и Windows Phone 

Тествайте безплатно и изберете софтуер от Microinvest

Тествайте безплатно