Навсякъде около Вас!

Нашите партньори в действие.
Презентации и успехи.
Магазин близо до Вас!

Обектът е автоматизиран от:

Microinvest - Офис Бургас

Град: Бургас, Област:Бургас
  0885 300 595; 0885 300 591; 056 824-173
  burgas@microinvest.net
  microinvest.bulgaria
  www.microinvest.net

Тагове

Рейтинг:
0
(гласа:
0)
Оцени!        

Хотелски софтуер

Семеен хотел "Венера", Свети Влас, е един от най - комфортните 3-звездни хотели в Свети Влас от семеен тип, разположен на 150м. от брега на морето и на 200м. от центъра. Дружелюбна обстановка, многобройни забавления, кулинарни глезотийки и незабравими морски преживявания - това е само част от това, което Ви очаква.

Семеен хотел "Венера" е създаден, за да отговори на високите изисквания за пълноценен морски отдих. Със своите 20 стаи хотелът може да задоволи нуждите на всеки гост. Предлага модерно обзаведени стаи, уютен ресторант с вътрешна и външна част, външен басейн с детска част, красива градина, стая за багаж и безплатен паркинг.

Ние, от Microinvest офис Бургас, можем да Ви предложим пълен набор от софтуерни и хардуерни решения, които да отговарят напълно на Вашите нужди.

Нашите решения обхващат всички процеси – управление на стоковите наличности (доставки, продажби, фактуриране, редакция на документи), задаване нива на достъп за всеки потребител посредством пароли, аналитичност с богат набор от  справки, работа в реално време, рецепти, модул Happy Hour, модул за резервации, Touch Screen оптимизиран интерфейс, бърза селекция на напитки и ястия чрез визуализация на картинки, различни начини на плащанe, задаване на отстъпки и промоции, разделяне на сметка, минимизиране на загубите чрез модул за видеонаблюдение, визуализация на поръчките в кухнята.

Използвани софтуерни продукти Microinvest

Използвано хардуерно оборудване

Тествайте безплатно и изберете софтуер от Microinvest

Тествайте безплатно