Навсякъде около Вас!

Нашите партньори в действие.
Презентации и успехи.
Магазин близо до Вас!

Обектът е автоматизиран от:

Microinvest Офис - София

Град: София, Област:София - град
  02/955 55 15; 0700 44 700
  marketing@microinvest.net
  www.microinvest.net

Тагове

магазин     дрехи    
Рейтинг:
5
(гласа:
1)
Оцени!        

Софтуер за бутик

Представяме Ви един страхотен проект – истинска феерия в златно и бяло! Стилният бутик "Badoo" е новото бижу в популярен столичен мол. Обектът впечатлява с прекрасна визия и предлага красиви облекла за дами с вкус. Мениджмънтът на новооткрития бутик се довери на Microinvest за пълно хардуено и софтуерно оборудване. Освен внедрения търговски софтуер Microinvest Склад Pro, сертифициран в публичния регистър на НАП, екипът ни добави модерни акценти с POS терминали PARTNER, издържани също в бял цвят. Хардуерното оборудване се допълва от фискален принтер за печат на касови бележки и безжичен баркод скенер за бързо сканиране на етикети на стоките.

За поред път доказахме, че Microinvest не просто разработва и доставя софтуер, а създава цялостни решения, които се изпълняват с индивидуална грижа към всеки клиент. Помагаме на всеки бизнес да подчертае своята индивидуалност, давайки му правилните инструменти за постигане на успешни продажби.

Искате ли и Вие такъв стилен и напълно автоматизиран магазин, съобразен с всички закони изисквания на Наредба Н-18?! Ако отговорът е ДА - свържете се с нас!

Използвани софтуерни продукти Microinvest

Използвано хардуерно оборудване

  • 2 бр. POS терминал PARTNER - бял
  • Безжичен баркод четец
  • Фискален принтер Daisy

Тествайте безплатно и изберете софтуер от Microinvest

Тествайте безплатно