Навсякъде около Вас!

Нашите партньори в действие.
Презентации и успехи.
Магазин близо до Вас!

СТЕЛИ и КО КОМПЮТРИ ЕООД
Град: Шумен, Област: Шумен

СТЕЛИ и КО КОМПЮТРИ ЕООД

ул. Съединение 66
  054/833183, 088/9327232, 088/9317131
  steli-co@iservice.bg

Фирма СТЕЛИ и КО КОМПЮТРИ ЕООД е наследник на ЕТ "Л.Каракашева - СТЕЛИ и КО" основана през 1993 г. с основна дейност търговия с офис-техника - комппютри, принтери, касови апарати, копирни машини, софтуер, изграждане и поддръжка на компютърни мрежи.

В началото на дейността ни предлагахме главно доставка, инсталация и поддръжка на софтуер, доставка и сервиз на фискални устройства. Впоследствие започнахме доставка на компютърни компоненти и асемблиране на компютърни конфигурации по желание на клиентите ни, наложило се от факта, че те се нуждаеха от надеждна компютърна техника и предпочитаха тя да бъде доставена от коректен партньор. Коректното отношение към клиента ни задължава да го консултираме и му предложим оптимално решение, което би могло максимално да задоволи нуждите и същевременно е
финансово изгодно за него.

Нашият фирмен девиз е:   “Честността към клиента е най-добрата политика.”

Фирма СТЕЛИ и КО КОМПЮТРИ ЕООД разполага със собствени офис, магазин и сервиз, с show-room на обща площ 150 кв. м. Предлагаме на нашите клиенти възможно най-доброто качество на най-атрактивни цени, тъй като наши основни партньори са водещи вносители и производители на офис-техника. Сътрудничеството ни с фирми в този бранш ни дава възможност да гарантираме максимално по-добро качество при еднаква цена с който и да е конкурент.  

Фирма СТЕЛИ и КО КОМПЮТРИ ЕООД предлага качествен сервиз и доставка на компютри, касови апарати и електронни везни и складово-счетоводен софтуер.Усилията ни са насочени главно в посока на задоволяване на клиентите ни от страна на качество и комплексно обслужване.

Фирма СТЕЛИ и КО КОМПЮТРИ ЕООД е изключителен представител на фирма Microinvest за региона на Шумен и осигурява поддръжка консултации и абонаментно обслужване на клиентите за пълната гама софтуер на фирма Microinvest.

Ето някои от нашите клиенти:
ВИАС ЕООД, ЛИФТКОМ ООД, ЛИФТКОМсервиз ЕООД, ПРИМЕКС  ООД, ЛОРЕКС ООД, КАМЕНСКИ и синове ООД, "Дъ Бейкър" ООД, "ДЖОРДАНИ кафе" ООД, община Каолиново, община Смядово, община Венец, община Никола Козлево, Областна управа - Шумен, “Напоителни системи” ЕАД, Водно строителство ЕАД,
Бюро по Труда - Шумен, Бюро по Труда - Нови Пазар, “Павел и синове” ООД , “ДЕКОРАЛ” ООД, “ЗОТИ” ООД, “СПРИНТ 1 ООД, “ПОПОВ и Сие” ООД, Шуменски университет и десетки други фирми, счетоводни къщи, заведения, училища и компютърни зали в Шумен и областта, а също в областите Разград, Силистра и Търговище.

Снимки