Навсякъде около Вас!

Нашите партньори в действие.
Презентации и успехи.
Магазин близо до Вас!

АКТИМ ООД
Град: Стара Загора, Област: Стара Загора

АКТИМ ООД

Стара Загора, ул. Васил Априлов 1
  (042) 602013, (042) 602113
  order@actimbg.com
  actimood
  www.actimbg.com

Актим OOД е една от водещите IT компании, утвърдила се на пазара със своя 12 годишен опит в областта на информационните технологии. Основна цел на фирмата е да предоставя на своите клиенти пълен набор от ИТ услуги, да предлага завършени решения в областта на автоматизацията и управлението на бизнеса, комплексно проектиране, реализация и управление на проекти в областта на изчислителната и комуникационна техника, както и консултантска дейност в областта на информационните технологии. Дейността на АКТИМ обхваща също и специфициране, асемблиране и продажба на хардуер ( преносими и настолни компютри, сървъри, периферни устройства, комункационно и мрежово оборудване, консумативи).

АКТИМ е Премуим партньор и сервизен център на японската фирма BROTHER  (за печатащи и мултифункционални устройства), партньор е на Intel, DELL, Microsoft, Lenovo, Fujitsu, дистрибутор на ACER, HP, IBM (софтуер, сървъри, сторидж решения) и други световни производители (www.actimbg.com; www.shop.actimbg.com).

В АКТИМ работи екип от професионалисти, дипломирани ИТ специалисти, преминали допълнителни обучения и придобили сертификации в съответните области, който осъществява сервизна и консултантска дейност, техническа, софтуерна и онлайн поддръжка; гаранционен и извънгаранционен ремонт на компютърна и офис техника. Нашите Microsoft сертифицирани специалисти ще Ви датат оптимално решение за изграждане на Вашата IT среда и  ще предоставят квалифицирана поддръжка. Чрез най-новите технологии ще оптимизират наличните ресурси за максималното им използване и подобряване на производителността, ще изградят политиките за сигурност и федеративно управление на правата, сигурен и гъвкав дистанционен достъп до приложения и незабавно обслужване и поддръжка за отдалечени локации.

Основната цел на компанията е да предложи качествени продукти на достъпни цени и с отлична поддръжка, отговаряйки на непрекъснато променящите се нужди на бизнеса и пазара.

Снимки