Навсякъде около Вас!

Нашите партньори в действие.
Презентации и успехи.
Магазин близо до Вас!

Дарениe на софтуер Microinvest за училища

Microinvest стартира национална кампания за подобряване качеството на компютърното обучение на бъдещи счетоводители и бизнес-организатори в българските училища. Кампанията е насочена към специализирани училища и гимназии. След извършена селекция из между всички училища в България избрахме около 100, които отговарят на нашите критерии. Финансирането на тази кампания е изцяло от фирмата, без участието на държавни учреждения или външни спонсори.

Целта е подпомагането за по-бърза и успешна реализация на младите специалисти в професионалната сфера. Вероятността да постъпят на работа във фирма, ползваща софтуер на Microinvest е най-голяма и познаването на нашите продукти ще е предимство при избора на работодателя и в последствие при адаптацията към новата работа. За нас също ще бъде от полза популяризирането на най-разпространения български софтуер и сред младите хора като потенциални ползватели.

За реализиране на тези цели, Microinvest дарява следните програмни продукти:

на всички училищни компютри предвидени за обучение. Продуктите са окомплектовани с ръководство за обучаващите преподаватели.

Microinvest поема ангажимент за следното:

  • Инсталацията и лицензиране на продуктите.
  • Обща презентация на продуктите пред обучаващите преподаватели.
  • Последващи дистанционни консултации за продуктите и поддръжката на системата – по телефона или чрез електронна поща.
Jul 2, 2012
Рейтинг:
5
(гласа:
8)
Оцени!